Asansörlü 3 Motorlu Hasta Yatakları

Hasta yatakları en fazla hastanelerde kullanılır. Hastane odalarında, yoğun bakımda, diyaliz merkezlerinde, sağlık merkezlerinde hasta yatağı modellerinden birine rastlarız. Ünitelerde hastaların durumlarına ve kullanılması gereken özellikler bulunan model kullanılır. ABS sistemli 3 motorlu yataklar 200 kilo kapasitesine sahiptir. Kilolu hastalar için idealdir. Asansörlü olduğundan dolayı hasta ineceği zaman yatak aşağı indirilir. Böylece düşme ve zorlama riski olmadan hasta iner ve çıkar.

Ful ABS 3 Motorlu Hasta Yatakları

Hasta yataklarında güvenlik çok önemlidir. Afyonkarahisar hasta yatağı üreticileri güvenliğe özel itina göstermektedir. 3 motorlu yataklarda güvenlik üst safhadadır. İki yanda bulunan korkuluklar anti bakteriyeldir. Mikropların yaşamasına imkan tanınmaz. Başlık kısmında da anti bakteriyel materyal tercih edilmiştir. ABS sistemine sahip olan motorlu yatakta sırt ve ayak pozisyonu rahatlıkla ayarlanır. Yatağın yüksekliği istenilen şekilde ayarlanabilir.

hasta yatağı afyonkarahisar

Afyonkarahisar Hasta Yatağı Satışı

Hastası olanlar özel olarak tasarlanmış yatak modellerinden birini tercih etmelidir. Hasta yatağı kullanmak zorunda mıyım sorusunu soranlar olabilir. Hastasının daha hızlı iyileşmesini, konforunu ve yatarken kendini daha iyi hissetmesini isteyenler kesinlikle hasta yatağı satın almalıdır.

hasta yatağı afyonkarahisar

AfyonKarahisar ilimize hasta yatağı kiralama hizmetimiz yoktur.