Hasta Yatağı Fiyatlarını Etkileyen Hususlar

Tedavisi yatakta yapılması gereken hastalar için özel olarak hasta yatağı üretilmektedir. Hasta yataklarının fiyatları yatağın motor gücüne göre değişir. Standart motorlu yatak ile 4 motorlu yatak arasında fiyat farklı olacaktır. Çünkü 4 motorlu yatağın daha fazla fonksiyonu vardır. Fonksiyonlar yatağın daha konforlu, daha kullanışlı ve daha rahat olmasını sağlayacaktır. Fonksiyonların her biri hasta için önemlidir. Motor sayısı arttıkça fiyat artar.

hasta yatağı adana

Hasta Yatağı Ekipmanları

Hastaların konforlu düşünüldüğünden Adana hasta yatağı modellerine çeşitli ekipmanlar eklenmektedir. Hastanın sürekli ilaç ve serum kullanması gerekiyorsa serum takma aparatı mutlaka olmalıdır. Hastanın rahat yemek yiyebilmesi veya yatalak hastalara bakıcının yemek yedirmesini kolaylaştırmak için yemek masası ilavesi şarttır. İki tarafa bulunan ve krom kaplı alüminyum korkuluklar bütün modellerde vardır. Korkuluklar seyyar olduğundan istendiğinde çıkarılabilir. 14

Teknolojik Hasta Yatakları

Teknoloji her geçen gün ilerlemektedir. İlerleyen teknoloji yataklara yeni yeni özellikler eklemektedir. Motorlu yatakların asansörlü modelleri hastaların hayatlarını kolaylaştırmaktadır. ABS sistemi yatağın sırt ve ayak kısmının istenilen pozisyonda durmasını sağlar. Ortopedik yapıdaki yataklar hastanın kemik ve kas sistemine en uygun olandır. Anti bakteriyel yataklar ise hastayı mikroplardan uzak tutmaktadır.

Adana ilimize hasta yatağı kiralama hizmetimiz yoktur