Ankara Anti Bakteriyel Hasta Yatakları

Hastanın iyileşebilmesi bağışıklık sisteminin kuvvetlenmesine bağlıdır. Bağışıklık sisteminin güçlenmesi için çeşitli tedaviler uygulanır. Tedavi sırasında hastanın mikroplarla muhatap olmaması gerekir. Devamlı hijyenik ve temiz ortamda yatması tedavinin en önemli hususudur. Anti bakteriyel olma özelliği birçok hasta yatağı çeşidinde bulunur. Full ABS sistemli hasta yataklarının ön ve arka panelleri anti bakteriyel olduğundan gönül rahatlığı içinde kullanılabilir.

Ahşap Ev Tipi Hasta Yatakları

Hastanede, diyaliz merkezinde veya çeşitli sağlık kuruluşunda tedavisi yapıldığı halde evde devam edilmesi gereken hastalar vardır. Bu hastalara evde sağlık merkezindeki konforu ve hijyenin sağlanması gerekir. Ankara hasta yatağı üreticileri ev için özel yatak tasarlamıştır. Sağlık merkezindeki yatakların aynı özelliklerini taşır. Farkı ahşap yapısıdır. Evin dekorasyonuna uyacak olan ahşap yataklar hastanın evinde olduğunu hissetmesini sağlayacaktır.

Elektrikli Yatak Konforu

Bir dönem hasta tedavilerinde manuel model hasta yatakları yoğun olarak kullanıldı. Zamanın şartlarında en ideal ürünler olduğundan manuel modeller tercih edilirdi. Gelişen teknoloji ile birlikte motorlu yataklar üretildi. Motorlu yatakların özellikleri manuellere göre daha fazla gelişmiştir. Yatağı sırt ve ayak kısmının kalkması için sadece uzaktan kumandanın tuşlarına dokunmak yeterli olmaktadır.

ANKARA HASTA KARYOLASI KİRALAMA HİZMETİMİZ VARDIR