Hasta Yatakları

Yaşanan hastalıklar veya kazalar sonucunda kişilerin yatarak tedavi edilmesi gerekebilmektedir. Hastanede uzun süren tedavilerden sıkılarak evde tedavi aşamasına geçmeye karar verdiğiniz zaman hasta yatakları hem hastalar için hem de bakımını üstlenecek kişiler için büyük kolaylık sunmaktadır. Manisa hasta yatakları konusunda her modeli kolayca bulabileceğiniz bir ildir. Hastanıza en uygun model ve gereksinimlerini karşılayacak olan yatağı belirlediğiniz zaman yataklar hemen teslim edilmektedir.

hasta yatağı manisa

Hasta Yatağı Modelleri

Elektrikli, lazımlıklı, serum askılı, mobilyalı ve ayarlanabilir özellikleri ile farklı pek çok çeşit hasta yatağı bulunmaktadır. Manisa ilinde özel yapım hasta yatakları da bulabilmektesiniz. Çocuk hastalar için veya boyu normal yataklara uygun olmayan hastalarınız için özel üretimler de yapılmaktadır. Yatakların tamamı hastaların ekstra rahatsızlıklar yaşamaması için özel kumaşlardan ve malzemelerden üretilmektedir.

Hasta Yatağı Kullanımı

Kişilerin bakımları yapılırken banyo ve tuvalet konusunda pek çok sorun yaşanabilmektedir. Bu nedenle Manisa genelinde satışa sunulmuş olan hasta yataklarından satın alarak veya kiralayarak bakım ve yaşamsal faaliyetlerin devamını çok daha kolaylaştırabilmektesiniz. Eğer hastalarınız kısa dönem yatacak ise kiralama hizmetlerinden faydalanabilmektesiniz. aylık veya yıllık kiralama işlemlerini kolayca yaparak yine yatakları aynı gün içerisinde teslim alabilmektesiniz.

Manisa ilimize hasta yatağı kiralama hizmetimiz yoktur.

hasta yatağı manisa