Malatya Hasta Yatakları

Hasta yatakları uzun sürecek yatarak tedavi edilecek olan kişiler için yaşam kalitesini artırmak amacı ile tasarlanmaktadır. Malatya hasta yatakları konusunda oldukça fazla seçeneği bir arada ve kolaylıkla bulabileceğiniz bir ildir. Özel tasarımları ve son teknoloji donanımları ile evde bakım işlemlerini çok kolay bir hale getirmektedir. Özellikle banyo ve tuvalet ihtiyaçları için özel tasarlanan modeller ile hastaların bakımları çok daha kolay bir hal almaktadır.

hasta yatağı malatya

Hasta Yatakları Modelleri

Hasta yatakları kişisel olarak ihtiyaç duyulan tüm detaylar düşünülerek üretilmektedir. Malatya ili içerisinde mobilyalı, elektrikli, özel pozisyonlara ayarlanabilen, lazımlıklı ve serum askılıklı modelleri çeşitlilik sunmaktadır. Tedavi sürecinde hastalarınızı farklı mekânlara kolayca taşıyarak eski günlerdeki gibi sosyal kalmasını sağlayabilmektesiniz. Hastaların uzun ya da kısa vadede kullanacakları bu yatakları satın aldıklarında aynı gün teslim edilerek hemen yatakların sağladığı kolaylıklardan faydalanmaya başlamaktasınız.

Hasta Yatakları Fiyatları

Hasta yatakları seçeceğiniz modellere göre değişim göstermektedir. Eğer hastalarınız uzun süre yatmak zorunda kalamayacak ise Malatya ilinde kiralama işlemleri de yapılmaktadır. Hastanızın ihtiyacına en uygun olan yatağın belirlemesini yaptıktan sonra aylık veya yıllık olarak kiralama yapabilmektesiniz.

Malatya ilimize hasta yatağı kiralama hizmetimiz yoktur.

hasta yatağı malatya